Services

Stopy 4

Full fotpleie 45 - 90 minutes

Service variants

bare full fotpleie
750 kr BOOK
+ fjerning av gelelakk
1140 kr BOOK
+ japansk pedikyr
1340 kr BOOK
+ fjerning av gelelakk og japansk pedikyr
1730 kr BOOK
+ japansk pedikyr og varm parafin-behandling
1890 kr BOOK
+ varm parafin-behandling
1300 kr BOOK
+ gelelakk pedikyr
1150 kr BOOK

About

Full fotpleie - det er veldig viktig å ta vare på føttene om sommeren så vel som om vinteren. Behandlingen myker opp og regenerer føttene. Det er fotSPA som inkluderer fotbad, fjerning av hard og tørr hud og sprekker med negledrill, peeling, krem-maske, stell på tånegler og neglebånd og fotmassasje. Full fotpleie passer for både kvinner og menn i alle aldre.

***

Nå kan du bestille fotpleie billigere sammen med andre behandlinger:

Gelélakk pedikyr (du sparer 190kr)

Gelelakk er det de fleste kjenner under navnet shellac. Dette er en sterkere form for lakk, som hardes i UV-lampe. Tånegler vokser saktere enn håndnegler, derfor kan vi fornye behandlingen hver 3-6. uke. Du kan velge valgfri farge.

Japansk pedikyr

Det er en metode som gir næring og styrke til naturlige negler og gir dem en sunn rosa perleglans. Dette er på grunn av ingrediensene i den naturlige massen: vitamin A og E, keratin, bipollen og silika fra det japanske hav. Behandlingen anbefales spesielt for skjøre, sprø og flisete negler. Den handler om å gni en spesiell masse med vitaminer og mineraler inn på en naturlig negleplate og påføre et lag pudder oppå denne. (Det er ikke klassisk lakk eller gelelakk). Effekten av behandlingen er synlig umiddelbart etter den. For at den skal vare, bør den gjentas noe ganger innenfor et intervall på 2 uker.

Varm parafin behandling

Det er den beste regenererende behandlingen for hendene og føttene. Vi kan kombinere parafin behandling med både fotpleie, japansk manikyr / pedikyr og gelenegler og hybrid manikyr / pedikyr. Behandlinger myker opp og fukter huden. Under parafin behandling absorberer huden vitaminer fra produkter som vi bruker fort og grundig.